Ρούνεϊ: «Το οφείλουμε στον κόσμο»

Στην προσπάθεια για νίκη που πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Αγγλίας στον τελευταίο παιχνίδι τους στο Μουντιάλ, με αντίπαλο την Κόστα Ρίκα, στάθηκε ο Γουέιν Ρούνεϊ.



Ρούνεϊ: «Το οφείλουμε στον κόσμο»

Το αποτέλεσμα του ματς της προσεχούς Τρίτης με την Κόστα Ρίκα δεν πρόκειται να παίξει κανένα ρόλο για την πορεία της Αγγλίας στο Μουντιάλ, μια και τα «λιοντάρια»... πρόλαβαν να αποκλειστούν από τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Γουέιν Ρούνεϊ οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κάνουν τα πάντα προκειμένου να δώσουν μια μικρή… ανταμοιβή στους φίλους της ομάδας. «Είναι πραγματικά δύσκολο να αντιμετωπίσεις και είμαστε απογοητευμένοι, είναι ένα κενό συναίσθημα, όμως έχουμε ακόμα ένα ματς για να αποκαταστήσουμε την περηφάνια και να βγάλουμε κάτι θετικό από αυτό το ταξίδι. Το χρωστάμε στον εκπληκτικό κόσμο μας που ταξίδεψε και ήρθε να μας υποστηρίξει. Επίσης, το χρωστάμε στους εαυτούς μας. Είμαστε εδώ για να κάνουμε μια δουλειά, ακόμα δεν την έχουμε κάνει, αλλά μας μένει ακόμα ένα ματς. Οπου και αν παίζεις, παίζεις για να κερδίσεις» τόνισε ο Ρούνεϊ.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε και για το μέλλον του στην Εθνική, τονίζοντας: «είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σ’ αυτή την ομάδα. Δεν έχω καμία επιθυμία να σταματήσω να το κάνω εκτός αν μου πουν κάτι τέτοιο. Θα αγωνίζομαι με την Αγγλία όσο με καλούν».