Σουάρες: «Έχει αδυναμίες η Αγγλία»

Πανέτοιμος να αγωνιστεί και να φανερώσει τις αμυντικές αδυναμίες της Αγγλίας, βοηθώντας την Ουρουγουάη να πάρει την πρώτη της νίκη στο φετινό Μουντιάλ της Βραζιλίας, μετά την ήττα – σοκ (3-1) της πρεμιέρας από την Κόστα Ρίκα, δήλωσε ο Λουίς Σουάρες.  



Σουάρες: «Έχει αδυναμίες η Αγγλία»

Ο διεθνής φορ της Λίβερπουλ, απουσίασε από το πρώτο ματς της «σελέστε» στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο λόγω του ότι ακόμα δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο γόνατο, όμως, πλέον δηλώνει ετοιμοπόλεμος.

Έχοντας προπονηθεί και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, τη Δευτέρα, στο Μπέλο Οριζόντε, υποστήριξε πως: «Ουδέποτε σκέφτηκα ότι μπορεί να έχανα το Μουντιάλ. Πλέον είμαι 100% έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω».

Το επόμενο ματς της Ουρουγουάης είναι αυτό κόντρα στην Αγγλία, την προσεχή Πέμπτη, για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων και ο Σουάρες, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω επικοινωνήσει με τους Άγγλους. Τους γνωρίζω από την Πρέμιερ Λιγκ όμως δεν έχουμε μιλήσει αυτές τις μέρες. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι έχουν αδυναμίες, κυρίως στην άμυνα και πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε».