Ελαφρύς ο τραυματισμός του Μπουφόν

Με το μέρος του Τζιανλουίτζι Μπουφόν βρίσκονται είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του στο εναρκτήριο παιχνίδι της εθνικής Ιταλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας κόντρα στην Αγγλία. Όπως δήλωσε ο Τσεζάρε Πραντέλι, ο τραυματισμός του έμπειρου γκολκίπερ είναι πολύ ελαφρύς.



Ελαφρύς ο τραυματισμός του Μπουφόν

Καμία ιδιαίτερη ανησυχία δεν εμπνέει ο τραυματισμός του Τζιανλουίτζι Μπουφόν, σύμφωνα με τον Τσεζάρε Πραντέλι.

Ο 36χρονος πορτιέρο γύρισε τον αστράγαλό του στην τελευταία προπόνηση της εθνικής Ιταλίας και η συμμετοχή του το πρωί του Σαββάτου στην αναμέτρηση των «ατζούρι» κόντρα στην Αγγλία, κρινόταν ως αμφίβολη.

Με δηλώσεις του ωστόσο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Ιταλών ανέφερε πως ο τραυματισμός του «Τζίτζι» δεν είναι σοβαρός.

«Γύρισε τον αστράγαλό του πολύ, πολύ ελαφριά και τώρα θεραπεύεται. Είναι ένα ασήμαντο στραμπούληγμα. Βρίσκεται σε θεραπεία», ήταν τα λόγια του Πραντέλι.