Αισιοδοξία για Λουκάκου και Μπάρι στην Έβερτον!

Με τα… μούτρα στη δουλειά έχουν πέσει σύμφωνα με τον πρόεδρο της Έβερτον, Μπιλ Κενράιτ, οι άνθρωποι του συλλόγου, ώστε να καταφέρουν να εξασφαλίσουν τις παραμονές των Ρομέλου Λουκάκου και Γκάρεθ Μπάρι στο ρόστερ της ομάδας!



Αισιοδοξία για Λουκάκου και Μπάρι στην Έβερτον!

Μόνο άπραγη δεν φαίνεται να είναι η Έβερτον μετά την λήξη των δανεισμών των Ρομέλου Λουκάκου και Γκάρεθ Μπάρι από Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος των «ζαχαρωτών», Μπιλ Κενράιτ, σημείωσε πως επιθυμία του είναι να παραμείνουν και οι δύο παίκτες στην ομάδα, κάτι για το οποίο δουλεύουν καθημερινά οι συνεργάτες του.

Μάλιστα και για τις δύο περιπτώσεις, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου σημείωσε πως υπάρχει αισιοδοξία.

«Θα θέλαμε πολύ να κρατήσουμε τον Λουκάκου. Θα θέλαμε πολύ να κρατήσουμε και τον Γκάρεθ Μπάρι και αυτό είναι μία δουλειά που κάνουμε. Ο Ρομέλου ήταν μία σπουδαία προσθήκη για την Έβερτον. Μπορώ να σας πω πως και εκτός γηπέδου είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Όπως ξέρετε μιλάει όλες αυτές τις γλώσσες και έχει μία εξαιρετική οικογένεια», δήλωσε αρχικά.

«Θα θέλαμε να τον έχουμε πίσω και οι άνθρωποι της Τσέλσι είναι πολύ καλοί μου φίλοι, επομένως είμαστε αισιόδοξοι. Τώρα όμως είναι στο Παγκόσμιο Κύπελλο, και πιστεύω πως θα πρέπει να δούμε τι θα συμβεί εκεί», υπογράμμισε και συμπλήρωσε:

«Ο Γκάρεθ Μπάρι είχε μία σπουδαία σεζόν με εμάς και ξέρω ότι ο προπονητής έχει μιλήσει μαζί του. Εγώ θα συναντηθώ με τους ανρθώπους του και ελπίζουμε ότι θα είναι εδώ την επόμενη σεζόν».a