Στα μπλε ο Φάμπρεγας!
Παίκτης της Τσέλσι είναι κι επίσημα ο Σεσκ Φάμπρεγας! Πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλε» του Λονδίνου υπέγραψε ο Ισπανός χαφ που αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στη Βραζιλία και προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Έπειτα από τρία χρόνια απουσίας από την Πρέμιερ Λιγκ, ο Σεσκ Φάμπρεγας γίνεται ξανά κάτοικος Λονδίνου κι επιστρέφει στο κορυφαίο πρωτάθλημα!
Όχι με τη φανέλα της Άρσεναλ, με την οποία ουσιαστικά αναδείχθηκε, αλλά με αυτή της Τσέλσι, που τον ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα, το μεσημέρι της Πέμπτης.
Ο 27χρονος χαφ, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλε» και πόζαρε με τη νέα του εμφάνιση, ενώ στην πλάτη θα έχει τον αριθμό «4».
«Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Μπαρτσελόνα για τρία υπέροχα χρόνια που πέρασα στην ομάδα από την οποία ξεκίνησα την καριέρα μου. Είμαι περήφανος και πάντα θα θεωρώ τιμή μου ότι έπαιξα σε μια τόσο σπουδαία ομάδα. Θεωρώ, πάντως, ότι έχω αφήσει... μισοτελειωμένες δουλειές στην Πρέμιερ Λιγκ και ήταν το πιο σωστό να επιστρέψω στην Αγγλία. Εξέτασα πολύ προσεκτικά όλες τις υπόλοιπες προτάσεις που είχα και θεωρώ ότι η Τσέλσι ήταν η καλύτερη επιλογή.
Ο σύλλογος, έχει φιλοδοξίες και “δίψα” για διακρίσεις και τρόπαια. Υπάρχει εξαιρετικό ρόστερ και ένας καταπληκτικός προπονητής. Ανυπομονώ να ξεκινήσω» ήταν τα λόγια του Σεσκ Φάμπρεγας αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του.