Σε κακή κατάσταση το «Arena Amazônia» (photos)

Μόνο σε καλή κατάσταση δεν δείχνει το «Arena Amazônia», το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το πρώτο παιχνίδι της εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, κόντρα στην Ιταλία το ερχόμενο Σάββατο. Δείτε στο england365.gr τις φωτογραφίες.



Σε κακή κατάσταση το «Arena Amazônia» (photos)

Στο συγκεκριμένο γήπεδο θα δώσει το πρώτο της παιχνίδι στο Μουντιάλ της Βραζιλίας η εθνική Αγγλίας.

Με μόλις τρεις μέρες να απομένουν μέχρι τη διεξαγωγή του αγώνα ανάμεσα στα «τρία λιοντάρια» και την Ιταλία, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του «Arena Amazônia» στην πόλη του Μαναούς δεν είναι και στα… καλύτερά του.

Το συγκεκριμένο στάδιο πρόκειται για το πιο αμφιλεγόμενο έργο που πραγματοποίησαν οι Βραζιλιάνοι, καθώς κόστισε κοντά στα 200 εκ. ευρώ, εξ’ αιτίας του γεγονότος ότι η πόλη βρίσκεται στην περιοχή του Αμαζονίου, είναι δυσπρόσιτη και πολλά από τα υλικά μεταφέρθηκαν με βάρκες μέσω του ποταμού.

Πέρα ωστόσο από τον ξερό αγωνιστικό χώρο, πληροφορίες αναφέρουν πως στα αποδυτήρια κρέμονται ακόμα καλώδια, κάτι που σημαίνει ότι τα έργα στο στάδιο δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι μετά το Μουντιάλ, το γήπεδο θα… ερημώσει, καθώς εκεί δεν θα παίζει, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, κανένας σύλλογος!