Δέλεαρ η Αμερική για Λάμπαρντ

Με καλό μάτι φαίνεται να βλέπει την προοπτική να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αμερικής με τη New York City FC, ο πρώην άσος της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος μέχρι την έναρξη του MLS την Άνοιξη, θα μπορεί να αγωνιστεί ως δανεικός στην Melbourne City της Αυστραλίας.



Δέλεαρ η Αμερική για Λάμπαρντ

Ένα ολοκληρωμένο «πακέτο» αναμένεται να έχει στα χέρια του ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Το ενδιαφέρον της… θυγατρικής ομάδας της Μάντσεστερ Σίτι, New York City FC, είναι δεδομένο, με την επίσημη πρόταση ωστόσο να μην έχει γίνει ακόμα στον Άγγλο, ο οποίος είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την εθνική της χώρας του.

Ο μοναδικός «δισταγμός» του 35χρονου για μία ενδεχόμενη μεταγραφή στην Αμερική είναι ο χρόνος έναρξης του πρωταθλήματός της. Το MLS ξεκινάει την Άνοιξη και ο Λάμπαρντ δεν θα ήθελε να μείνει με άδεια χέρια.

Το παράδειγμα του Νταβίντ Βίγια ωστόσο είναι χαρακτηριστικό. Ο Άγγλος μέσος λοιπόν, σε περίπτωση που συμφωνήσει με την New York City FC, θα παραχωρηθεί άμεσα δανεικός σε μία άλλη… θυγατρική, την Melbourne City, ώστε να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας μέχρι να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις του με την ομάδα της Αμερικής.