Στην αναμονή για Τσάμπερλεϊν

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένουν για να διαπιστωθεί εάν ο Άλεξ-Όξλεϊντ Τσάμπερλεϊν θα είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο στο στρατόπεδο της εθνικής Αγγλίας, με τον Ρόι Χότζον να παραδέχεται πως θα τον περιμένει έως το τέλος της προθεσμίας της FIFA.



Στην αναμονή για Τσάμπερλεϊν

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία δίνει την ευκαιρία σε όλες τις ομάδες να κάνουν κάποια αλλαγή στην 23αδα τους ακόμη και 24 ώρες πριν το πρώτο τους παιχνίδι.

Αυτήν ακριβώς την προθεσμία θέλει να εκμεταλλευτείτε και ο Χότζον, όσον αφορά τον εξτρέμ της Άρσεναλ, με τον ίδιο να δηλώνει:

«Δεν θα πάρουμε καμία απόφαση πριν τον Παγκόσμιο. Θα περιμένουμε έως την τελευταία στιγμή. Δουλεύει με του φυσιοθεραπευτές τις τελευταίες ημέρες και ελπίζουμε πως δεν θα έχει κάτι σοβαρό. Δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του. Το κλίμα για τον τραυματισμό του είναι θετικό, τόσο από την πλευρά του, όσο και από την δική μας».