Η Άρσεναλ… δεν πάει για Φάμπρεγκας!
Μπορεί η Άρσεναλ να έχει την ευκαιρία αποκτήσει τον Σεσκ Φάμπρεγκας από τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι διοικούντες τον σύλλογο δεν εμφανίζονται πρόθυμοι να κινηθούν για τον παίκτη, καθώς προτεραιότητά τους είναι να γίνουν μεταγραφικές κινήσεις για άλλες θέσεις.

Καμία πρόθεση να κινηθεί για την απόκτηση του Σεσκ Φάμπρεγκας δεν έχει η Άρσεναλ.
Η Μπαρτσελόνα έχει βάλει πωλητήριο στον παίκτη και αναμένεται να τον παραχωρήσει με ένα ποσό της τάξεως των 30 εκ. λιρών. Εκείνος από την πλευρά του έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, κάτι που μπορεί να γίνει, αλλά όχι για την ομάδα που είχε αγωνιστεί.
Οι «κανονιέρδηες» δεν επιθυμούν την απόκτηση του Ισπανού διεθνή καθώς θεωρούν πως στο ρόστερ της ομάδας υπάρχει πληρότητα από παίκτες στη μεσαία γραμμή.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη φαίνεται να έχει δυσαρεστήσει σε μεγάλο βαθμό τον Φάμπρεγκας, ο οποίος ωστόσο συνεχίζει να έχει πολύ καλές σχέσεις με τον τεχνικό της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ.