Αδιάφορος για τα σενάρια ο Αζάρ

Μονάχα το Μουντιάλ σκέφτεται ο Εντέν Αζάρ που δήλωσε αδιάφορος για όσα σενάρια κυκλοφορούν καθημερινά για το μέλλον του και τον τελευταίο καιρό, τον θέλουν να ακολουθεί το δρόμο του Νταβίντ Λουίζ μετακομίζοντας στο Παρίσι.  



Αδιάφορος για τα σενάρια ο Αζάρ

Ο Βέλγος εξτρέμ της Τσέλσι, φέρεται να βρίσκεται στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές, για την παραχώρηση των οποίων θα συζητήσει το φετινό καλοκαίρι η ομάδα, όμως ο ίδιος, μένει παγερά αδιάφορος σε όσα λέγονται και γράφονται.

«Είναι μέρος της δουλειάς μας να διαβάζουμε συνέχεια σενάρια. Εμένα με απασχολεί μονάχα το Μουντιάλ και η εθνική μου ομάδα αυτή την περίοδο. Τίποτα άλλο» είπε χαρακτηριστικά ο Αζάρ όταν ρωτήθηκε για τα περί... παρέας στον Νταβίντ Λουίζ που μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν.