Ανανέωσε με Λίβερπουλ ο Ρότζερς!

Τα «κλειδιά» του μαγαζιού πλέον του ανήκουν! Ο Μπρένταν Ρότζερς επιβραβεύτηκε από την διοίκηση της Λίβερπουλ, υπογράφοντας νέο πολυετές συμβόλαιο με την ομάδα του «Άνφιλντ».Advertisement
Ανανέωσε με Λίβερπουλ ο Ρότζερς!

Η φετινή σεζόν των «κόκκινων» παρά την απώλεια του τίτλου στο φινάλε, πιστώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον Boρειοιρλανδό τεχνικό ο οποίος ανταμείφθηκε με νέο συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το 2018!

Ο ίδιος ο Ροτζερς που δεν είχε κρύψει ποτέ την επιθυμία του να συνεχίσει στην Λίβερπουλ, δήλωσε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου: «Νιώθω πολύ μεγάλη τιμή που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσω σε αυτήν την τεράστια ομάδα. Θα είναι υπέροχο να συνεχίσουμε την δουλειά που κάναμε τα προηγούμενα δύο χρόνια και να πάμε ακόμα πιο μπροστά. Να ανέβουμε στο ψηλότερο επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και το επιτελείο που συνεργαστήκαμε άψογα μέχρι τώρα. Επίσης, την διοίκηση που με στήριξε και μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την ομάδα αυτή. Και τέλος, τους οπαδούς μας που είναι εξαιρετικά σημαντικά και το επίκεντρο όλων όσων γίνονται στην ομάδα. Είμαι περήφανος κάθε μέρα που καθοδηγώ αυτή την ομάδα και ελπίζω ότι όλοι μαζί θα φέρουμε ξανά μεγάλες επιτυχίες στην Λίβερπουλ».

Από την μεριά τους, οι διοικούντες Τζον Χένρι και Τομ Βέρνερ, σχολίασαν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Μπρένταν θα συνεχίσει μαζί μας. Είναι ο άνθρωπος που εμπιστευόμαστε για να κάνει πράξη το όραμά μας και να φέρει ξανά επιτυχίες στην Λίβερπουλ, κάτι που φέτος φάνηκε ότι μπορεί να γίνει σύντομα. Παίκτες και επιτελείο μας διεμήνυσαν ότι ήταν πολύ σημαντικό να μείνει ο Ρότζερς και έτσι είμαστε πολύ χαρούμενοι που το πετύχαμε».