Ζήτησε την παραμονή Μπα ο Μουρίνιο
Στην αποκάλυψη ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο του ζήτησε να παραμείνει στην Τσέλσι και την επόμενη σεζόν, προέβη ο στράικερ των «μπλε», Ντεμπά Μπα.

Για λογαριασμό της Τσέλσι θα συνεχίσει να αγωνίζεται και για την επόμενη σεζόν ο Ντεμπά Μπα.
Το μέλλον του Σενεγαλέζου διεθνή στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έμοιαζε δυσοίωνο, ειδικά μετά τις λιγοστές ευκαιρίες που πήρε από τον Πορτογάλο κόουτς τη φετινή σεζόν.
Παρόλα αυτά, ο ταλαντούχος στράικερ «αποκάλυψε» πως τελικά και του χρόνου θα αγωνίζεται στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.
«Ο Ζοσέ Μουρίνιο μου ζήτησε να μείνω στην Τσέλσι την επόμενη σεζόν. Με διαβεβαίωσε ότι η κατάστασή μου δεν θα αλλάξει. Το βλέπω αυτό σαν επιβράβευση από το Θεό. Ζύγισα τα υπέρ και τα κατά και πιστεύω πως θα μείνω για να δω τι θα συμβεί»
«Δεν ξέρω αν η κατάστασή μου θα βελτιωθεί, αλλά με την προσφορά του προπονητή μου, όλα μπορούν να συμβούν. Θέλω να παίξω πολλά παιχνίδια και πιστεύω πως αυτό θα είναι το ζήτημά μου»
«Με πλησίασε η Άρσεναλ τον περασμένο Αύγουστο, αλλά ο Μουρίνιο αρνήθηκε να πάω, λέγοντάς μου πως δεν θέλει να βοηθήσει μία ανταγωνίστρια ομάδα να γίνει δυνατότερη»