«Μέλι» για Πελεγκρίνι ο Σίλβα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον προπονητή του στη Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο Νταβίντ Σίλβα, τονίζοντας πως ο Χιλιανός κόουτς έχει φέρει στην ομάδα την χαρά και την ηρεμία.



«Μέλι» για Πελεγκρίνι ο Σίλβα

Σε μεγάλη εκτίμηση φαίνεται πως έχει τον Μανουέλ Πελεγκρίνι ο Νταβίντ Σίλβα.

Ο Ισπανός διεθνής φρόντισε να τονίσει τις... αρετές του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι, υπογραμμίζοντας πως η παρουσία του έχει λειτουργήσει ευεργετικά στον σύλλογο.

«Την έχει κάνει ένα χαρούμενο μέρος. Έχει φέρει χαρά και ευτυχία στην ομάδα, όπως επίσης και στον τρόπο παιχνιδιού μας. Βλέπετε τον τρόπο που παίζουμε. Επιθετικό στυλ, πολλά γκολ. Μας έκανε ανταγωνιστικούς σε κάθε διοργάνωση. Μας έδωσε επιπλέον κίνητρο και ίσως να μας πήγε και ένα βήμα παραπάνω», ανέφερε πρωτίστως.

«Η ηρεμία του είναι προφανής. Την έχει προσθέσει σε όλο τον σύλλογο. Αυτό μας βοηθάει σε δύσκολες καταστάσεις. Είναι ωραίο να έχεις μία ήρεμη συμπεριφορά γύρω σου, όταν τα πράγματα είναι δύσκολα. Αυτό μας ταιριάζει», σημείωσε.