«Μάχη» γιγάντων για Σονγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ θα δώσουν σκληρή «μάχη» για το ποια θα καταφέρει να κόψει πρώτη το νήμα και αποσπάσει την υπογραφή του Άλεξ Σονγκ, καταθέτοντας παράλληλα στη Μπαρτσελόνα το ποσό των 8 εκ. λιρών.



«Μάχη» γιγάντων για Σονγκ

Κούρσα για δύο είναι αυτή για την απόκτηση του Άλεξ Σονγκ, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Mirror».

Και αυτοί οι δύο είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, οι οποίες παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις γύρω από το θέμα του 26χρονου και είναι έτοιμες να «χτυπήσουν» την κατάλληλη στιγμή.

Μετά από δύο χρόνια στη Μπαρτσελόνα, στην οποία δεν προσέφερε τα αναμενόμενα μετά την μεταγραφή του από την Άρσεναλ έναντι 16 εκ. λιρών, ο Καμερουνέζος θα «κουνήσει μαντήλι» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι «μπλαουγκράνα» στο πλαίσιο της «εκκαθάρισης» που θα κάνουν, αναμένεται να δεχθούν τα μισά χρήματα από αυτά που ξόδεψαν για εκείνον το 2012.

Οχτώ εκατομμύρια λοιπόν είναι αρκετά για τις Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ για να κάνουν δικό τους τον πρώην άσο της Άρσεναλ.