«Δεν είναι μία σκ...ά σεζόν για την Τσέλσι»!
Τίποτα δεν έχει τελειώσει για τον Νταβίντ Λουίζ, ο οποίος τόνισε πως η σεζόν δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ακόμα ως αποτυχημένη για την Τσέλσι, από τη στιγμή που διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ.

Η Τσέλσι αποκλείστηκε από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η σεζόν δεν τελείωσε για εκείνη.
Οι «μπλε» θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, κάτι το οποίο δίνει ελπίδες στον Νταβίντ Λουίζ, ώστε να μην χαρακτηριστεί η πορεία της ομάδας στο τέλος της χρονιάς ως αποτυχημένη.
«Μπορείς να πεις ότι είναι μία σκ...ά σεζόν εάν δεν έχεις κατακτήσει κάποιο τρόπαιο μέσα στη σεζόν σε έναν μεγάλο σύλλογο. Αυτό είναι αλήθεια. Είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος και θέλουμε να κερδίζουμε τρόπαια. Συνεχίζουμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε αυτόματα. Θα είναι δύσκολο», σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Έχουμε εξαιρετικούς παίκτες και όλοι θέλουν να κερδίζουν τρόπαια. Είναι φυσικό όταν κάθεσαι σπίτι και βλέπεις τηλεόραση, να παρακολουθείς την Τσέλσι να παλεύει για τίτλους. Δεν είναι πάντα δυνατή η νίκη. Τη σεζόν που κερδίσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν μία σκ...ά χρονιά και στο τέλος κερδίσαμε δύο τίτλους», συμπλήρωσε.