Θέλει το Euro 2020 στα... χέρια της η Αγγλία

Προσφορά στην UEFA για την διεξαγωγή των ημιτελικών και του τελικού του Euro 2020, αλλά και για παιχνίδια που αφορούν τους ομίλους, κατέθεσε η Αγγλία, που θα έχει ως βασικό της αντίπαλο την Γερμανία.



Θέλει το Euro 2020 στα... χέρια της η Αγγλία

Στο Λονδίνο θέλουν να φέρουν τα ημιτελικά και τον τελικό του Euro 2020 οι υπεύθυνοι της αγγλικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην UEFA, όπως γνωστοποίησε η τελευταία με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, οι Άγγλοι αρχικά θέλουν να βρεθούν ανάμεσα στις 13 χώρες που θα φιλοξενήσουν παιχνίδια των ομίλων και θα έχουν ως «αντιπάλους» τους τις εξής χώρες:

Αζερμπαϊτζάν (Μπακού), Λευκορωσία (Μινσκ), Βέλγιο (Βρυξέλλες), Βουλγαρία (Σόφια), Δανία (Κοπεγχάγη), ΠΓΔΠ (Σκόπια), Γερμανία (Μόναχο), Ουγγαρία (Βουδαπέστη), Ισραήλ (Ιερουσαλήμ), Ιταλία (Ρώμη), Ολλανδία (Άμστερνταμ), Ιρλανδία (Δουβλίνο), Ρουμανία (Βουκουρέστι), Ρωσία (Αγία Πετρούπολη), Σκωτία (Γλασκώβη), Ισπανία (Μπιλμπάο), Σουηδία (Στοκχόλμη), Ουαλία (Κάρντιφ).

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα ημιτελικά και τον τελικό, απέναντί τους θα βρεθεί μόνον η Γερμανία (Μόναχο), που κατέθεσε επίσης το σχετικό έγγραφο.