Πελεγκρίνι: «Δεν ξεχάσαμε τη Λίβερπουλ»!

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Παραδέχτηκε ότι μετά την ισοπαλία με τη Σάντερλαντ, οι ελπίδες για κατάκτηση της κορυφής από τη Μάντσεστερ Σίτι μειώθηκαν σημαντικά, ενώ απέδωσε την κακή εικόνα της ομάδας του στα... συντρίμμια που άφησε η ήττα από τη Λίβερπουλ.



Πελεγκρίνι: «Δεν ξεχάσαμε τη Λίβερπουλ»!

 «Δεν αγωνιστήκαμε καλά. Είχαμε στο μυαλό μας το περασμένο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ. Δεν αξίζαμε να νικήσουμε. Δεν αρκεί η ισοπαλία, διότι έχουμε από πάνω μας δύο ομάδες, τη Λίβερπουλ και την Τσέλσι. Χρειαζόμασταν αυτούς τους βαθμούς. Θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά πλέον οι ελπίδες μας είναι λίγες», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χιλιανός προπονητής και πρόσθεσε:

«Δεν μπορούσαμε να ξεχάσουμε την περασμένη ήττα μας και η ομάδα έχασε πολλά από αυτό, στον τρόπο παιχνιδιού, στον τρόπο που αμύνθηκε και στον χαρακτήρα που έπρεπε να δείξει. Όταν τα πράγματα δεν είναι στο χέρι σου να τα καταφέρεις, νιώθεις πολύ άσχημα. Πρέπει όπως να τελειώσουμε τη σεζόν νικώντας στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια μας. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε».