Κοιτάζει μόνο ψηλά η Μπρέντφορντ

Ναι μεν κυνηγάει τη Γουλβς στην κορυφή, αλλά ξέρει ότι πρέπει πρώτα να εξασφαλίσει την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Έτσι, η Μπρέντφορντ συνέχισε να κοιτάει μόνο ψηλά κι επικράτησε 1-0 της Κρόουλι σε εξ αναβολής ματς για την 31η αγωνιστική της LeagueOne. Νίκες επίσης για Πίτερμπρο και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.  



Κοιτάζει μόνο ψηλά η Μπρέντφορντ

Η Μπρέντφορντ, χρειάστηκε το γκολ του Ντάγκλας στο 58ο λεπτό για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κρόουλι, να φτάσει στους 87 βαθμούς, στο -3 από την κορυφή, ενώ παράλληλα, να αποσπαστεί στο +9 από την τρίτη της βαθμολογίας, Ρόδεραμ.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, με δύο νίκες και μια ισοπαλία στα επόμενα πέντε ματς, οι «bees» θα βρεθούν στην Τσάμπιονσιπ.

Η Πίτερμπρο επικράτησε 2-0 της Τζίλιγχαμ για να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον στόχο της συμμετοχής στα πλέι-οφ ανόδου, ούσα στην 6η και τελευταία προνομιούχο θέση, στο +6 από την ΜΚ Ντονς.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης (1-0) απέναντι στην Ρόδεραμ, χάρη σε γκολ του Ντέιβις με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στο μοναδικό παιχνίδι για τη LeagueTwo, η Πλίμουθ μείωσε την απόσταση από τις θέσεις των πλέι-οφ ανόδου στους δύο βαθμούς, με το 2-1 επί της Νιούπορτ Κάουντι.