Θα διδάξει στο Χάρβαρντ ο Φέργκιουσον!

Ακαδημαϊκή καριέρα είναι έτοιμος να ξεκινήσει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος αποδέχτηκε πρόταση από το πανεπιστημίου του Χάρβαρντ να διδάξει σε τελειόφοιτους το μάθημα «The Business of Entertainment, Media and Sports»!



Θα διδάξει στο Χάρβαρντ ο Φέργκιουσον!

Μετά από μια πλούσια καριέρα στους πάγκους, ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμος για μια δεύτερη, αυτήν τη φορά μακριά από τα γήπεδα, αλλά πάντα σχετική με τον αθλητισμό.

Ο 72χρονος, πλέον, Φέργκιουσον, αποδέχτηκε πρόταση από το Χάρβαρντ και θα διδάξει ένα μάθημα σχετικό με την ψυχαγωγία, τα ΜΜΕ και τον αθλητισμό σε τελειόφοιτους του φημισμένου αμερικανικού πανεπιστήμιου!

«Είμαι ενθουσιασμένος που έχω τη δυνατότητα και την ευκαιρία να διδάξω σε ένα τόσο αξιοσέβαστο ακαδημαϊκό ίδρυμα. Έχω περάσει ήδη χρόνο στο Χάρβαρντ και η εμπειρία ήταν σπουδαία. Ανυπομονώ για την ανάπτυξη σχέσεων και δραστηριοτήτων με τους καθηγητές, τους φοιτητές και γενικότερα τους ανθρώπους του πανεπιστημίου» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.