Δέχτηκε το… δώρο η Πορτ Βέιλ

Ένα λάθος του πορτιέρο της Κρόουλι, Πολ Τζόουνς, χάρισε στην Πορτ Βέιλ το μοναδικό «τρίποντο» της βραδιάς στα εξ αναβολής παιχνίδια της LeagueOne, με το τελικό 2-1 στο «Vale Park».  



Δέχτηκε το… δώρο η Πορτ Βέιλ

Η Κρόουλι, προηγήθηκε στην αναμέτρηση της 29ης «στροφής» του πρωταθλήματος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κλαρκ στο 35ο λεπτό. Ο Μπίλι Νοτ ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 50’, ενώ μάλιστα, η Πορτ Βέιλ απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα στο 67ο λεπτό λόγω αποβλής του Μπάλμαν.

Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Λοφτ στο 84’, με την… ευγενική χορηγία του πορτιέρο της Κρόουλι, Πολ Τζόουνς που υπέπεσε σε λάθος.

Λίγο πριν το φινάλε, ο Ρόμπερτσον άφησε τους νικητές με παίκτη λιγότερο, βλέποντας την κόκκινη κάρτα για να επανέλθει η αριθμητική ισορροπία.

Τα παιχνίδια Κόβεντρι – Μπράντφορντ, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ και Στίβενεϊτζ – Γουλβς ολοκληρώθηκαν χωρίς τέρματα.

Στο μοναδικό ματς για τη LeagueTwο, η Μπέρι επικράτησε 2-1 της Μπρίστολ Ρόβερς σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική και αποσπάστηκε πλέον στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη.