Επιστρέφει για Καλού η Άρσεναλ!

Τον περασμένο Ιανουάριο δεν κατάφερε να τον κάνει δικό της, αλλά ενδεχομένως αυτό να συμβεί το καλοκαίρι! Ο λόγος για την Άρσεναλ και τον Σάλομον Καλού, με τους «κανονιέρηδες» να ετοιμάζονται να χτυπήσουν την πόρτα της Λιλ για την απόκτηση του Ιβοριανού φορ.



Επιστρέφει για Καλού η Άρσεναλ!

Ο 28χρονος, πρώην επιθετικός της Τσέλσι, μπορεί να έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα, ωστόσο, επιθυμία του είναι να αποχωρήσει για άλλες… πολιτείες αυτό το καλοκαίρι!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «London Evening Standard», ίσως τελικά αυτό να το κάνει για μια γνώριμη σε αυτόν πόλη… Το Λονδίνο!

Στον Αρσέν Βενγκέρ αρέσει πολύ ο Ιβοριανός επιθετικός, ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται θετικός για την επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ το ποσό που θα χρειαστεί να δοθεί στους Γάλλους δεν πρόκειται να ξεπεράσει τα 2,5 εκατομμύρια λίρες!

Οι «κανονιέρηδες» είχαν ενδιαφερθεί για τον Καλού και τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά τότε ο παίκτης είχε αποφασίσει να μείνει στη Λιλ και να την βοηθήσει να εξασφαλίσει μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ την νέας σεζόν.