League One – 40η αγωνιστική (preview)

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται στη League One η «μάχη» για τις θέσεις που θα οδηγήσουν απευθείας στην Τσάμπιονσιπ. Η πρωτοπόρος Γουλβς αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΜΚ Ντονς, την ώρα που Μπρέντφορντ και Λέιτον Όριεντ αντιμετωπίζουν Όλνταμ και Μπράντφορντ αντίστοιχα.



League One – 40η αγωνιστική (preview)

«Ανάσα» δεν μπορεί να πάρει κάποια ομάδα που θέλει να είναι αυτή που θα πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια για την απευθείας άνοδό της στην Τσάμπιονσιπ.

Η πρώτη στη βαθμολογία Γουλβς έχει δύσκολη δοκιμασία καθώς αντιμετωπίζει μακριά από το «σπίτι» της της ΜΚ Ντονς, με τη Μπρέντφορντ η οποία βρίσκεται στη δεύτερη προνομιούχο θέση με 79 βαθμούς να αγωνίζεται εξίσου εκτός έδρας κόντρα στην Όλνταμ.

Τρεις βαθμούς πίσω από τη Μπρέντφορντ βρίσκεται η Λέιτον Όριεντ που ευελπιστεί να πάρει την εντός έδρας νίκη κόντρα στη Μπράντφορντ και παράλληλα η άμεση αντίπαλός της για τη 2η θέση να χάσει βαθμούς.

Την ίδια ώρα, η Ρόδεραμ υποδέχεται την Μπρίστολ Σίτι, η Πρέστον κοντράρεται στο «σπίτι» της με την Κρόουλι και η εξάδα τον πλέι-οφ κλείνει με την Πίτερμπρο η οποία θα αγωνιστεί κόντρα στην Τζίλιγχαμ σε μια εβδομάδα.

Η σέντρα σε όλα τα παιχνίδια της 40ης αγωνιστικής έχει προγραμματιστεί για τις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 40ης αγωνιστικής:

Γουόλσολ – Σριούσμπερι

Πρέστον – Κρόουλι

Λέιτον Όριεντ – Μπράντφορντ

Κρου – Κόβεντρι

Μίλτον Κέινς Ντονς – Γουλβς

Νοτς Κάουντι – Κόλτσεστερ

Τρανμίρ – Καρλάιλ

Στίβενεϊτζ - Πορτ Βέιλ

Σουίντον - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Όλνταμ Αθλέτικ – Μπρέντφορντ

Ρόδεραμ - Μπρίστολ Σίτι

Πίτερμπρο – Τζίλιγχαμ (8/4)