Νίκη- μισή πρόκριση για την Αγγλία U17!

Μια ανάσα από τη συμμετοχή της στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U17 που θα διεξαχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι στη Μάλτα βρίσκεται η εθνική Αγγλίας μετά τη νίκη της με σκορ 1-0 επί της Αλβανίας!



Νίκη- μισή πρόκριση για την Αγγλία U17!

Τα «νέα λιοντάρια» κατάφεραν να κάμψουν δύσκολα την αντίσταση των αντιπάλων τους χάρη στο τέρμα του νεαρού Ίζι Μπράουν (ανήκει στην Τσέλσι) στο 50’.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η Αγγλία U17 έφτασε τις δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της προκριματικής φάσης και θέλει τουλάχιστον ισοπαλία στο τελευταίο παιχνίδι με την Ιταλία για να περάσει στα τελικά της διοργάνωσης!

Οι Ιταλοί... στραβοπάτησαν στην αναμέτρηση με την Τσεχία (2-1) και βρίσκονται στη 3η θέση με 3 βαθμούς, όσους έχουν και οι σημερινοί αντίπαλοί τους. Σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Τσεχία, η Αγγλία έχει το προβάδισμα λόγω του υπέρ της αποτελέσματος στον μεταξύ τους αγώνα (1-0).

Η σύνθεση της εθνικής Αγγλίας U17:

Γούντμαν (Νιούκαστλ), Έγκμπο (Κρίσταλ Πάλας), Γκόμες (Τσάρλτον), Τέιλορ Μουρ (Λανς), Ταφάρι Μουρ (Άρσεναλ), Λέντσον (Έβερτον), Ονόμα (Τότεναμ), Νάιλς (Άρσεναλ), Μπράουν (Τσέλσι), Σιμς (Σαουθάμπτον), Άρμστρονγκ (Νιούκαστλ).