Τα «σκάει» για Όσκαρ η Παρί!
Το ποσό των 41,5 εκατ. λιρών για να κάνει τον Όσκαρ δικό της και να αποδυναμώσει την Τσέλσι εν όψει της μεταξύ τους κόντρα στα προημιτελικά του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, ετοιμάζεται να διαθέσει η Παρί Σεν Ζερμέν!

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν θα αντιμετωπίσει τους «μπλε» του Λονδίνου στη φάση των «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τον επόμενο μήνα και όπως αναφέρει η «Telegraph», σκέφτεται να κάνει κίνηση για να αποκτήσει τον Όσκαρ.
Και αυτή η σκέψη, δείχνει να είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο, αφού γίνεται λόγος ακόμα και για ποσό που θα φτάσει τα 41,5 εκατ. λίρες, ώστε να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες απόρριψης από πλευράς των πρωτοπόρων της Πρέμιερ Λιγκ.
Ο συμπατριώτης του Όσκαρ, Λούκας Μόουρα, μίλησε για το ενδεχόμενο να έχει συμπαίκτη τον συμπατριώτη του και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι εκπληκτικός παίκτης. Πρόκειται για σπάνιο ταλέντο με καταπληκτικές ικανότητες. Είναι πανέξυπνος και ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Χρειαζόμαστε κάποιον σαν κι αυτόν στην Παρί».