Καντονά: «Σύντομα η Γιουνάιτεντ θα επιστρέψει…»
Απόλυτα βέβαιος ότι πολύ σύντομα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βρει τον δρόμο της και θα επιστρέψει στην ελίτ διεκδικώντας όλους τους τίτλους, εμφανίστηκε ο Ερίκ Καντονά.

Ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων» τόνισε: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Είναι στο κορυφαίο επίπεδο εδώ και 20 χρόνια και είμαι σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψει… Σε όλες τις ομάδες μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Η Γιουνάιτεντ όμως έχει αποδείξει ότι έχει τον τρόπο να γίνει ξανά η ομάδα που ήταν και να διεκδικήσει τίτλους».
Όσο για τον Ντέιβιντ Μόγιες, ο Καντονά επισήμανε: «Νομίζω ότι έχει ένα μεγάλο πλάνο. Μπορεί η πρώτη χρονιά να μην είναι καλή ωστόσο μην αποκλείετε του χρόνου να δείτε μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Επίσης ξέρει θεωρώ να χειρίζεται την πίεση και θα τα καταφέρει…».