Επιτέλους... επιστροφές στην Τότεναμ!
Καιρός ήταν να πατήσουν ξανά τους αγωνιστικούς χώρους. Οι Βλαντ Κίρικες και Μίκαελ Ντόουσον επέστρεψαν στις προπονήσεις της Τότεναμ, αυξάνοντας έπειτα από καιρό τις επιλογές του Τιμ Σέργουντ για την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ο Ρουμάνος σέντερ μπακ προπονήθηκε για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες (έχασε συνολικά 12 παιχνίδια των Λονδρέζων), ενώ ο παρτενέρ του στην άμυνα, απαλλάχθηκε από το πρόβλημα στους προσαγωγούς που είχε αποκομίσει από τις 8 Μαρτίου!
Αμφότεροι ακολούθησαν χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα των «σπιρουνιών» και έθεσαν υποψηφιότητα για τα επόμενα, κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας τους.
«Ο Βλαντ έμεινε εκτός αρκετό καιρό και πρέπει να είμαστε σίγουροι για το πότε θα τον χρησιμοποιήσουμε. Χαιρόμαστε που τον έχουμε μαζί μας στις προπονήσεις και ανυπομονούμε να τον δούμε στον αγώνα της Παρασκευής με την U21 ενάντια στην Άρσεναλ», είπε αμέσως μετά το σημερινό πρόγραμμα ο προπονητής της ομάδας, Τιμ Σέργουντ και πρόσθεσε:
«Ο Μίκαελ προπονήθηκε και στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και χαιρόμαστε με την πρόοδο του. Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε πλέον περισσότερες επιλογές».