Αυστηρά μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι
Με σκυλιά περιμετρικά του γηπέδου, ειδικά γυαλιά και ενδεχομένως κάμερες (!) θα επωμιστούν οι αστυνομικοί και οι άνδρες ασφαλείας στο «Ολντ Τράφορντ», το βράδυ της Τρίτης, για το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ ανάμεσα στη Γιουνάιτεντ και τη Σίτι.

Έπειτα από την καθ’ όλα ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού του πρώτου γύρου στο «Etihad», όπου η Σίτι θριάμβευσε με το 4-1 επί της Γιουνάιτεντ, άπαντες θέλουν να διεξαχθεί με επιτυχία και το εξ αναβολής ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής, το βράδυ της Τρίτης.
Όπως έγινε γνωστό, περιμετρικά του γηπέδου, οι αστυνομικοί θα έχουν και σκυλιά για να εντοπίσουν πιθανή κατοχή καπνογόνων από τους οπαδούς, ενώ, οποιοσδήποτε βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ, θα απομακρύνεται από το γήπεδο.
Εντός αυτού, οι άνδρες ασφαλείας θα προμηθευτούν ειδικά γυαλιά, ενώ δεν αποκλείεται να έχουν μαζί τους και μικροσκοπικές κάμερες, προκειμένου να κάνουν ακόμα πιο εύκολο το έργο των ερευνών σε περίπτωση που σημειωθεί το παραμικρό παρατράγουδο.