League One – 38η αγωνιστική (preview)

Μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής, η πρωτοπόρος Γουλβς θα αναζητήσει την άμεση ανάκαμψη με νίκη επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Με ένα βαθμό λιγότερο, η Μπρέντφορντ υποδέχεται την Κόβεντρι, ευελπιστώντας σε ένα ακόμα στραβοπάτημα των «λύκων».



League One – 38η αγωνιστική (preview)

Η Κρόουλι κατάφερε την περασμένη αγωνιστική να σπάσει το αήττητο σερί της Γουλβς, με τους πρωτοπόρους πλέον να ζητούν την άμεση επιστροφή τους στις νίκες, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ακόμα ένα στραβοπάτημα των «λύκων» και παράλληλα μία δική της επιτυχία επί της Κόβεντρι θέλει η Μπρέντφορντ για να βρεθεί σε θέση οδηγού στο πρωτάθλημα.

Στην 3η θέση, με δύο βαθμούς λιγότερους από τη Μπρέντφορντ βρίσκεται η Λέιτον Όριεντ, η οποία αγωνίζεται στην έδρα της Γουόλσολ.

Εκτός έδρας με τη Σουίντον αγωνίζεται η Πρέστον, τη Νοτς Κάουντι επίσης εκτός αντιμετωπίζει η Καρλάιλ, με την εξάδα των πλέι-οφ να κλείνει στο Πίτερμπρο, που η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Ρόδεραμ.

Στις 15:25 θα γίνει το πρώτο σφύριγμα στην αναμέτρηση Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουλβς. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 38ης αγωνιστικής:

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουλβς (15:25)

Γουόλσολ - Λέιτον Όριεντ

Όλνταμ Αθλέτικ – Κρόουλι

Σριούσμπερι – Μπράντφορντ

Μπρέντφορντ – Κόβεντρι

Στίβενεϊτζ - Μίλτον Κέινς Ντονς

Πίτερμπρο – Ρόδεραμ

Νοτς Κάουντι – Καρλάιλ

Σουίντον – Πρέστον

Πορτ Βέιλ – Τρανμίρ

Τζίλιγχαμ – Κρου

Κόλτσεστερ - Μπρίστολ Σίτι