League One – 37η αγωνιστική (preview)

Ντέρμπι για τα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας περιέχει το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής της League One, με τη 2η στη βαθμολογία Λέιτον Όριεντ να υποδέχεται στην έδρα της τη Μπρέντφορντ, με την οποία έχουν διαφορά ενός βαθμού.



League One – 37η αγωνιστική (preview)

¶κρως ενδιαφέρον παιχνίδι περιέχει το πρόγραμμα του Σαββάτου στην League One, με τη Λέιτον Όριεντ να αντιμετωπίζει την Μπρέντφορντ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στη 2η και 3η θέση, με 74 και 73 βαθμούς αντίστοιχα, με τη δεύτερη ωστόσο να «καίγεται» για τη νίκη εάν θέλει να είναι εκείνη που θα βρεθεί στην δεύτερη προνομιούχο θέση για την απευθείας άνοδο.

Η πρωτοπόρος Γουλβς, η οποία έχει διαφορά μόλις δύο βαθμών από την Όριεντ, δεν έχει περιθώρια για απώλειες και θέλει να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία της για την άνοδο παίρνοντας τη νίκη επί της Σριούσμπερι.

Στις θέσεις που συμπληρώνουν την τετράδα των πλέι-οφ, Πρέστον, Ρόδεραμ και Πίτερμπρο, αγωνίζονται κόντρα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Γουόλσολ και ΜΚ Ντονς αντίστοιχα.

Σέντρα σε όλα τα παιχνίδια του Σαββάτου αναμένεται να γίνει στις 17:00, με εξαίρεση το Λέιτον Όριεντ – Μπρέντφορντ που θα ξεκινήσει στις 14:15. Την Κυριακή (16/3) θα διεξαχθεί το Κόβεντρι – Πορτ Βέιλ, ενώ η αγωνιστική κλείνει τη Δευτέρα με την αναμέτρηση της Πρέστον με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 37ης αγωνιστικής:

Λέιτον Όριεντ – Μπρέντφορντ

Μίλτον Κέινς Ντονς – Πίτερμπρο

Ρόδεραμ – Γουόλσολ

Γουλβς – Σριούσμπερι

Καρλάιλ – Στίβενεϊτζ

Κρου - Όλνταμ Αθλέτικ

Τρανμίρ - Νοτς Κάουντι

Μπράντφορντ – Τζίλιγχαμ

Κρόουλι – Κόλτσεστερ

Μπρίστολ Σίτι – Σουίντον

Κόβεντρι - Πορτ Βέιλ

Πρέστον - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ