Απογοητευμένος ο Μπέντνερ

Μία πικρία για το γεγονός ότι τα λεπτά συμμετοχής που έχει στην Άρσεναλ τη φετινή σεζόν είναι ελάχιστα, άφησε ο στράικερ της ομάδας, Νίκλας Μπέντνερ, ο οποίος ωστόσο έδωσε «σύνθημα νίκης» ενόψει των επόμενων παιχνιδιών των Λονδρέζων.



Απογοητευμένος ο Μπέντνερ

Απογοητευμένος από τις λιγοστές ευκαιρίες που του έχουν δοθεί τη φετινή σεζόν εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Νίκλας Μπέντνερ.

Ο 26χρονος έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής μόλις εννέα συμμετοχές τη φετινή σεζόν, εκ των οποίων μόνο μία το 2014.

«Θα είναι δύσκολο. Υπάρχουν πολλές καλές ομάδες, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τη νίκη»

«Εάν μπορείτε να βρείτε έναν ποδοσφαιριστή που λέει ότι είναι χαρούμενος να κάθεται και να βλέπει και να μην παίζει, τότε πιστεύω πως χρειάζεται να βρει μία διαφορετική δουλειά. Θέλω να παίζω. Είμαι έτοιμος και προπονούμαι καλά. Το γεγονός ότι δεν επιλέγομαι είναι θέμα του προπονητή και όχι δική μου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προπονούμαι καλά, το οποίο και κάνω», ήταν τα λόγια του Δανού φορ.