Τον λες και άτυχο...

Πως μπορείς να χαρακτηρίσεις έναν παίκτη που μετά από επτά μήνες ανάρρωσης λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού, επιστρέφει στα γήπεδα και τραυματίζεται και πάλι μετά από 23 λεπτά στο πρώτο του παιχνίδι; Διαβάστε στο england365.gr την ιστορία του άσου της Μπόλτον, Στιούαρτ Χόλντεν.



Τον λες και άτυχο...

Άτιμο πράγμα η ατυχία. Κάποιοι άνθρωποι δεν τη συναντούν ποτέ τους και άλλοι τη βρίσκουν στο... χαλάκι να τους χτυπάει συνεχώς την εξώπορτα.

Το δεύτερο πάντως σίγουρα φαίνεται να συμβαίνει στον μέσο της Μπόλτον, Στιούαρτ Χόλντεν, ο οποίος πριν προλάβει καλά-καλά να ιδρώσει τη φανέλα του μετά την επιστροφή του στη δράση προερχόμενος από τραυματισμό... τραυματίστηκε και πάλι.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο 28χρονος είχε υποστεί ρήξη χιαστών όσο βρισκόταν στην αποστολή της εθνικής ΗΠΑ με αποτέλεσμα ο χρόνος αποκατάστασής του να υπολογίζεται στους έξι μήνες.

Η επιστροφή του Χόλντεν στην ενεργό δράση έγινε τη Δευτέρα, στην αναμέτρηση των Wanderers κόντρα στην Έβερτον για το πρωτάθλημα της Κ-21, ωστόσο η... ατυχία ήταν εκεί για εκείνον και τον περίμενε.

Μόλις 23 λεπτά στάθηκε υγιής στον αγωνιστικό χώρο ο Αμερικανός, αφού αρχικά μετά από μία μακρινή μπαλιά που προσπάθησε να κάνει ένιωσε ενοχλήσεις, ενώ πέντε λεπτά αργότερα έμεινε στο χορτάρι, μετά από μία απόπειρα να διεκδικήσει μία χαμένη μπαλιά.

Λίγο αργότερα έγινε αναγκαστική αλλαγή από τον Λουκ Γούντλαντ ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή από την πλευρά του συλλόγου η επίσημη διάγνωση για τον εκ νέου τραυματισμού του παίκτη.