Στα σύννεφα ο Ρότζερς
Απολύτως ικανοποιημένος με την συνολική εμφάνιση της Λίβερπουλ στο παιχνίδι κόντρα στην Σαουθάμπτον εμφανίστηκε ο προπονητής της, Μπρένταν Ρότζερς, ο οποίος στάθηκε στην ομαδική δουλειά που έκαναν οι παίκτες του, για να έρθει η νίκη με 3-0.

«Όσον αφορά την τακτική, οι παίκτες μου στάθηκαν υπέροχα. Σκοράραμε τρία τέρματα, αλλά θα μπορούσαν να είναι πέντε ή έξι. Η εμφάνισή μας μοιάζει με αυτήν του 5-1 κόντρα στην Άρσεναλ. Είναι μια πολύ δύσκολη έδρα και η εμφάνισή μας ως ομάδα ήταν εξαιρετική» σχολίασε ο Βορειοϊρλανδός κόουτς και πρόσθεσε:
«Ήταν δύσκολο να αφήσω τον Στέρλινγκ εκτός, αλλά ένιωσα ότι μπορεί να κάνει την διαφορά αργότερα. Είναι γρήγορος με καλή επαφή στην μπάλα και θέλουμε να τον αναπτύξουμε ως ποδοσφαιριστή».