Γουόλκοτ: «Θα επιστρέψω δυνατότερος»

Μπορεί ακόμα να βρίσκεται στα αρχικά στάδια της αποθεραπείας του, ωστόσο ο άσος της Άρσεναλ, Θίο Γουόλκοτ, εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι θα γυρίσει δυνατότερος από ποτέ, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των γιατρών και του συλλόγου.



Γουόλκοτ: «Θα επιστρέψω δυνατότερος»

Με αργά, αλλά σταθερά βήματα, ο Θίο Γουόλκοτ ακολουθεί την αποθεραπεία του, μετά τη ρήξη χιαστών που υπέστη πριν περίπου δύο μήνες.

Ο Άγγλος διεθνής αναμένεται να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και όπως σημείωσε δεν σκέφτηκε ποτέ να ακολουθήσει τις θεραπείες γιατρών που του «εγγυόντουσαν» την επιστροφή του στη δράση πριν το Μουντιάλ.

«Μου έχει πάρει λίγο καιρό για να περπατήσω σωστά, αλλά βρίσκομαι κοντά. Αυτή τη στιγμή, πηγαίνω εβδομάδα με εβδομάδα και προσπαθώ να πετύχω τους στόχους μου. Δεν μπορώ να κάνω πολλά ακόμα», ανέφερε πρωτίστως.

«Δεν θέλω να πιέσω τον τραυματισμό, να μην είμαι 100% έτοιμος και να προκαλέσω κι άλλους τραυματισμούς. Ποτέ δεν δελεάστηκα από προσφορές που έκαναν λόγο πως θα με αποκαταστήσουν άμεσα ώστε να είμαι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ακολούθησα τη συμβουλή του συλλόγου. Πήγα σε έναν ειδικό στο Λονδίνο και ήταν μία εξαιρετική επιλογή», προσέθεσε για να επισημάνει στη συνέχεια:

«Ο τραυματισμός πρόκειται να με κάνει καλύτερο και δυνατότερο άνθρωπό».