Μόνο με Τέρι η Τσέλσι

Ο τραυματισμός  του Ρικάρντο Καρβάλιο στο μεσοβδόμαδο ματς με την Πόρτσμουθ αφήνειτην Τσέλσι με μοναδική βασική αμυντική λύση τον Τζον Τέρι.



Μόνο με Τέρι η Τσέλσι
Σαν να μην ήταν αρκετά τα προβλήματα στην Τσέλσι, τώρα καλείται να βρει λύσεις στην άμυνα μετά και τον τραυματισμό του Πορτογάλου, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα, ενώ κινδυνεύει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν σε περίπτωση που αποφασιστεί να χειρουργηθεί στον αστράγαλο. 

Πριν τον Καρβάλιο ο οποίος δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο στο "Στάμφορντ Μπριτζ", στο απουσιολόγιο είχε μπει το όνομα του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς ο οποίος θα απουσιάσει για ένα μήνα, ενώ ήδη στη λίστα υπάρχουν ο Ζοσε Μποσίγκουα και ο Ασλει Κόουλ.

Πιθανές λύσεις για να ...συνοδεύσουν τον Τέρι στο κέντρο άμυνας τον "μπλε" είναι ο Βραζιλιάνος Αλεξ που για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε το Δεκέμβριο κόντρα στην Πόρτσμουθ και σκόραρε το πρώτο του τέρμα πριν δυο εβδομάδες κόντρα στη Γουεστ Χαμ και ο Ολλανδός Τζεφρι Μπρουμα.