Ανεβάζει ρυθμούς ο Μουρίνιο
Το ισπανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στη σέντρα και ο Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε την ευκαιρία να δώσει το σύνθημα. Μίλησε για την Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Τσέλσι, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τους μεταγραφικούς του στόχους και έριξε σπόντες προς όλες τις πλευρές!

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στη «Daily Μail», μίλησε για όσα τον απασχολούν και δεν έκρυψε τα λόγια του. Δεν νομίζω όμως ότι θα του άρεσε να τον διακόπτουμε την ώρα που μιλάει οπότε ας απολαύσουμε αυτούσια κάποια αποσπάσματα:
«Τζέραρντ, Κόουλ και Ντρογκμπά, ελάτε»
«Δεν είναι στη σωστή ομάδα ο Τζέραρντ. Έχουνπροβλήματα. Δενθακαταφέρουντίποτα. ΔενξέρωγιατίέχειμείνειτόσοπολύστηΛίβερπουλ. Έδειξεμεγάληαφοσίωση. ΤονείδααπέναντιστηνΟυγγαρία. Οκαλύτεροςτουγηπέδου. Μουαρέσειπολύ. Είναιηγέτης. Πραγματικάτονθαυμάζω.
Μου αρέσει και ο Άσλεϊ, που τον ξέρω καλά. Είναι ένας γρήγορος και έξυπνος αμυντικός. Έχειόλαόσαθέλω. Μπορεί να επιτεθεί, να αμυνθεί, να πιέσει και κάνει πάντα τις σωστές κινήσεις με ή χωρίς τη μπάλα.
Ο Ντιντιέ, ο Κόουλ και ο Τζέραρντ είναι σπουδαίοι παίκτες. Θα ήταν ακόμη καλύτεροι αν αγωνίζονταν στη Μαδρίτη γιατί είμαι κι εγώ εδώ και θα τους έδινα μεγαλύτερη ελευθερία. Δεν μπορώ να πω ότι δεν θα με ενδιέφερε η προοπτική αυτή. Θαήτανευπρόσδεκτοιεδώ. Θαδούμε. Δεν δίνω υποσχέσεις που δεν μπορώ να κρατήσω, αλλά θα προσπαθήσω να φέρω τους καλύτερους παίκτες στη Ρεάλ».
«Ψωνίζουμε σωστά, όχι σαν την Μπαρτσελόνα»
«Η διοίκηση μου έχει δώσει το ελεύθερο να προτείνω ότι παίκτες θέλω, αλλά πρέπει να είμαι ρεαλιστής. Δεν ψωνίζουμε τα πάντα όπως η Μπαρτσελόνα, αλλά παίκτες που είναι μεγάλοι, ή που θα τους κάνουμε μεγάλους και που πραγματικά τους χρειαζόμαστε».
«Δύσκολο να γυρίσω στην Τσέλσι»
«Προσέχω τι λέω και κάνω. Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο. Δενξέρω. Δεν λέω ότι δεν θα ήθελα. Ποιος ξέρει; Το ποδόσφαιρο είναι παράξενο και όμορφο την ίδια στιγμή».
«Μεγάλη ομάδα η Γιουνάιτεντ»






















