Πιστεύουν στη Σάλκε για Ντράξλερ

Σίγουρος πως ο Τζούλιαν Ντράξλερ θα παραμείνει στη Σάλκε και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν, έχοντας ήδη απορρίψει επίσημη πρόταση της Άρσεναλ για την πώλησή του, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο γενικός διευθυντής των Γερμανών, Χορστ Χελντ.



Πιστεύουν στη Σάλκε για Ντράξλερ

Μετά την «πόρτα» στην Άρσεναλ για την παραχώρηση του Τζούλιαν Ντράξλερ την περασμένη μεταγραφική περίοδο, πλέον στις τάξεις της Σάλκε περιμένουν και την παραμονή του Γερμανού διεθνή στο «Γκελσενγκίρχεν» και μετά το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

Ο γενικός διευθυντής των «βασιλικών μπλε», Χορστ Χελντ, αποκάλυψε την επίσημη κίνηση των Λονδρέζων για τον παίκτη, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι 20χρονος άσος θα παραμείνει στη γενέτειρά του και την επόμενη σεζόν.

«Η Άρσεναλ ενδιαφέρθηκε με κάθε επισημότητα για τις υπηρεσίες του Τζούλιαν Ντράξλερ, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης μεταγραφικής περιόδου. Δεν θέλαμε να φύγει. Σίγουρα, ήταν μία μεγάλη χρηματική προσφορά, αλλά και πάλι δεν ήταν αρκετή για εμάς», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο Τζούλιαν θα παίξει στη Σάλκε και μετά το τέλος της σεζόν. Είμαστε ικανοί να του προσφέρουμε αρκετή φιλοδοξία».