Τέλος η σεζόν για ΜακΣέιν
Πλήγμα για την Χαλ καθώς όπως έγινε γνωστό ο Πολ ΜακΣέιν θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο και θα χάσει την σεζόν.

Ο Ιρλανδός αμυντικός τραυματίστηκε σε σύγκρουση με τον Χάρπερ στο ματς της Τρίτης με την Σαουθάμπτον και οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν ότι έχει αποκομίσει σοβαρό πρόβλημα στους συνδέσμους και θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο.
Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι τελειώνει και η σεζόν για τον 28χρονο άσο, όπως παραδέχθηκε και ο τεχνικός της Χαλ, Στιβ Μπρους. «Ξέραμε από την αρχή ότι είναι σοβαρό. Τελικά χρειάζεται και επέμβαση. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα είναι έτοιμος να επιστρέψει αλλά πιστεύω ότι για φέτος δεν θα προλάβει να αγωνιστεί άλλο», τόνισε.
Το πρόβλημα για την άμυνα της Χαλ μεγαλώνει πλέον αφού εκτός με τραυματισμό έχουν μείνει και οι Τσέστερ και Ροσενιόρ.