Τον Μάρτιο κρίνεται του Κουρτουά
Μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να υπάρξει η συνάντηση του Τιμπό Κουρτουά με του ανθρώπους της Τσέλσι, με κύριο θέμα το μέλλον του Βέλγου στους «μπλε», σύμφωνα με τον πατέρα και μάνατζερ του παίκτη.

Τελειώνει η αναμονή για τον Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος μέσα στον Μάρτιο θα γνωρίζει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.
Ο Βέλγος κίπερ διανύει τον τρίτο συνεχόμενο άκρως επιτυχημένο χρόνο δανεισμού του στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ωστόσο στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα πρέπει αναγκαστικά να επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει, την Τσέλσι.
Τον επόμενο μήνα λοιπόν, η πλευρά του 21χρονου θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες των Λονδρέζων για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση αναφορικά με τον μέλλον του παίκτη.
«Έχουμε μία συνάντηση με την Τσέλσι και θα μιλήσουμε για τα πάντα. Είναι πολύ νωρίς για να έχουμε μία τελεσίδικη απόφαση. Πρέπει να διαπραγματευτούμε με την Τσέλσι. Ο Τιμπό τα πάει πολύ καλά στην Ατλέτικο, αλλά έχει ακόμα τρεις μήνες για το τέλος της σεζόν και πολλά μπορούν να συμβούν», ήταν τα λόγια του πατέρα και μάνατζερ του Κουρτουά.