League One – 32η αγωνιστική (preview)

Μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής, η Μπρέντφορντ δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κρου. Με τη Νοτς Κάουντι εντός έδρας αγωνίζεται η Γουλβς, «όχι άλλη ήττα» για την Λέιτον Όριεντ κόντρα στην Πρέστον.



League One – 32η αγωνιστική (preview)

Η Μπρέντφορντ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της League One και θέλει να παραμείνει εκεί παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Κρου.

Δύο βαθμούς πίσω της είναι η Γουλβς, η οποία θα αναζητήσει την εντός έδρας νίκη επί της Νοτς Κάουντι, «καραδοκώντας» για στραβοπατήματα της Μπρέντφορντ.

Στο παιχνίδι ωστόσο βρίσκεται και η Λέιτον Όριεντ, η οποία μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες προσπαθεί να... συνέλθει κάνοντας «comeback» στις νίκες κόντρα στην Πρέστον.

Στις εναρκτήριες αναμετρήσεις της 32ης αγωνιστικής Σουίντον και Πίτερμπρο ήρθαν ισόπαλες με σκορ 0-0 κόντρα σε Κόλτσεστερ και Γουόλσολ αντίστοιχα.

Η πλειοψηφία των παιχνιδιών του Σαββάτου έχουν ώρα έναρξης τις 17:00 με εξαίρεση το Σριούσμπερι – Πορτ Βέιλ (15:00) και το Κόβεντρι – Μπράντφορντ (16:00), το οποίο ωστόσο αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στο «Νησί».

Αναλυτικά το πρόγραμμα τις 32ης αγωνιστικής:

Σουίντον – Κόλτσεστερ 0-0

Πίτερμπρο – Γουόλσολ 0-0

Σριούσμπερι - Πορτ Βέιλ (15/2)

Κόβεντρι – Μπράντφορντ (Αναβ.)

Κρόουλι – Καρλάιλ

Μίλτον Κέινς Ντονς - Όλνταμ Αθλέτικ

Κρου – Μπρέντφορντ

Γουλβς - Νοτς Κάουντι

Ρόδεραμ – Στίβενεϊτζ

Μπρίστολ Σίτι - Τρανμίρ

Πρέστον - Λέιτον Όριεντ

Τζίλιγχαμ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (19/2)