Μάτα: «Είμαι πολύ χαρούμενος στην Γιουνάιτεντ»
13.02.2014 | 17.15
Μπορεί η Γιουνάιτεντ να μην διανύει τις καλύτερες μέρες της, ωστόσο ο Χουάν Μάτα δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος στη νέα του ομάδα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και στο ταξίδι που θα κάνουν οι «κόκκινοι διάβολοι» στο Ντουμπάι τις επόμενες μέρες. «Θα πάμε να ξεκουραστούμε λίγο, να προπονηθούμε όλοι μαζί για το υπόλοιπο της σεζόν. Ελπίζω μόλις γυρίσουμε από εκεί, να πάρουμε αρκετές νίκες», τόνισε.
Όσο για την θέση που προτιμάει να παίζει, σχολίασε: «Πάντα έπαιζε είτε αριστερά, είτε δεξιά ακόμα και πίσω από τον επιθετικό. Δεν έχω πρόβλημα να παίξω όπου μου ζητηθεί».
Ερωτηθείς για την προσαρμογή του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Παίζω και ανήκω σε έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Ο Ντε Χέα, ο Ερνάντες, ο Βαλέντσια και ο Ράφαελ που μιλάνε ισπανικά με βοήθησαν πολύ. Αλλά και όλοι οι άλλοι. Ο Ράιαν Γκιγκς, ο Ρούνεϊ, ο Φαν Πέρσι, όλοι μου φέρθηκαν απίστευτα καλά…».