Φοβήθηκε τον τραυματισμό ενόψει Μουντιάλ ο Σουάρες

Με τα παραδείγματα σοβαρών τραυματισμών του Ρανταμέλ Φαλκάο και Θίο Γουόλκοτ, οι οποίοι θα χάσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, να είναι σχετικά πρόσφατα, ο άσος της Λίβερπουλ, Λουίς Σουάρες, παραδέχτηκε ότι φοβήθηκε μην συμβεί κάτι παρόμοιο και στον ίδιο.



Φοβήθηκε τον τραυματισμό ενόψει Μουντιάλ ο Σουάρες

Έναν τραυματισμό ο οποίος θα του στερήσει την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το ερχόμενο καλοκαίρι, απεύχεται να υποστεί ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός στράικερ της Λίβερπουλ αποκάλυψε ότι μετά τα πρόσφατα παραδείγματα τραυματισμών των Ρανταμέλ Φαλκάο και Θίο Γουόλκοτ, οι οποίοι θα απουσιάσουν από τη γιορτή του ποδοσφαίρου, φοβήθηκε μήπως βρεθεί στην ίδια μοίρα με αυτούς.

«Η αλήθεια είναι ότι φοβήθηκα με το τι συνέβη στον Φαλκάο και τον Γουόλκοτ. Αλλά ζεις το παρόν και πάντα δίνεις ό,τι καλύτερο έχεις για την ομάδα του, δεν μπορείς να σκέφτεσαι αυτό συνέχεια», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: «Είναι μία μοναδική ευκαιρία και όλοι θέλουμε να είμαστε εκεί, αλλά προτιμώ να συγκεντρωθώ στο αγγλικό πρωτάθλημα. Η στιγμή που θα σκεφτώ την εθνική ομάδα θα έρθει αργότερα»