«Ο Φερνάντο πάει Πρέμιερ»

Στην Πρέμιερ Λιγκ «στέλνει» τον μέσο της Πόρτο, Φερνάντο, ο ατζέντης του, τονίζοντας πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι η μόνη ομάδα από το Νησί που ενδιαφέρεται για τα δικαιώματά του.



«Ο Φερνάντο πάει Πρέμιερ»

Αγγλική… σφαγή αναμένεται να υπάρξει για τον Φερνάντο της Πόρτο, εάν αληθεύουν τα λεγόμενα του ατζέντη του, Αντόνιο Αραούχο, στην πορτογαλική τηλεόραση.

Ο Αραούχο… έστειλε τον πελάτη του στην Πρέμιερ Λιγκ, λέγοντας πως ενδιαφέρονται γι’ αυτόν τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία δεν μπόρεσε να οριστικοποιήσει την απόκτησή του τον Ιανουάριο, όσο και άλλοι αγγλικοί σύλλογοι.

Παράλληλα αποκάλυψε πρόταση της Μονακό για τον παίκτη, η οποία απορρίφθηκε από την Πόρτο.

«Θεού θέλοντος, ο Φερνάντο θα παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Σίτι είναι μία δυνατή υποψήφια, αλλά δεν είναι η μόνη. Επίσης, υπήρξε πρόταση και από την Μονακό, αλλά η Πόρτο δεν έκρινε επαρκή την πρόταση που δέχθηκε» σχολίασε.