«Ό,τι συμβαίνει στο Κάροου Ρόουντ, μένει εκεί»
Ο Ρίκι Φαν Βολφσβίνκελ δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την απόφαση της FA να μην τιμωρήσει τον Γιάγια Τουρέ για το εκτός φάσης χτύπημα που του έδωσε στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι, σχολιάζοντας την έκβαση της υπόθεσης με ειρωνεία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Ο Ολλανδός επιθετικός των «καναρινιών», δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του όταν άκουσε πως η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας έβγαλε «λάδι» τον Ιβοριανό μέσο των «πολιτών» για το χτύπημα.
Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως δεν τα βάζει με τον αντίπαλό του, αφού αυτά συμβαίνουν πάνω στην ένταση των αγώνων, όμως δεν θα πρέπει να μένουν ατιμώρητα.
«Ο Γιάγια Τουρέ είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και όλοι θέλουμε να τον βλέπουμε στα γήπεδα. Τελικά, όμως, ό,τι συμβαίνει στο Κάροου Ρόουντ, μένει στο Κάροου Ρόουντ…» έγραψε στο Twitter ο Φαν Βολφσβίνκελ.