Τσάμπιονσιπ – 30η αγωνιστική (preview)

Με την πρωτοπόρο Λέστερ να έχει αυξήσει τη διαφορά της από την ΚΠΡ, πλέον πρώτο μέλημα των Ρέιντζερς είναι οι διατήρησή τους στην δεύτερη προνομιούχο θέση, παίρνοντας τη Δευτέρα ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Ντέρμπι.



Τσάμπιονσιπ – 30η αγωνιστική (preview)

Την προηγούμενη αγωνιστική, η Λέστερ απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τους αντιπάλους της εκμεταλλευόμενη το «στραβοπάτημα» της ΚΠΡ και φαίνεται να έχει «καπαρώσει» την πρώτη από τις δύο θέσεις που θα οδηγήσουν στην απευθείας άνοδο.

Οι Ρέιντζερς, βρίσκονται 10 ολόκληρους βαθμούς πίσω από τις «αλεπούδες» και πλέον το μόνο που σκέφτονται είναι η διατήρησή τους στην 2η θέση. Το παιχνίδι της Δευτέρας με τη Ντέρμπι είναι καθοριστικό καθώς σε περίπτωση ήττας και νίκης της 3ης στη βαθμολογία Μπέρνλι, η ΚΠΡ αποκτά... συγκάτοικο.

Η Λέστερ κοντράρεται σήμερα (8/2) εντός έδρας με τη Γουότφορντ, την ίδια ώρα που η Μπέρνλι υποδέχεται στην έδρα της της Μίλγουολ.

Όλα τα παιχνίδια έχουν ώρα έναρξης τις 17:00, με εξαίρεση το Γέοβιλ – Λιντς, το οποίο θα ξεκινήσει στις 14:15. Η αναμέτρηση της Ντέρμπι με την ΚΠΡ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 21:45.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής:

Γέοβιλ – Λιντς (14:15)

Μπλάκπουλ - Νότιγχαμ Φόρεστ

Μπόλτον – Μπόρνμουθ

Μπάρνσλεϊ – Ίπσουιτς

Χάντερσφιλντ – Γουίγκαν

Τσάρλτον – Μπέρμιγχαμ

Μπέρνλι – Μίλγουολ

Ρέντινγκ - Σέφιλντ Γουένσντεϊ

Μπράιτον – Ντονκάστερ

Μίντλεσμπρο – Μπλάκμπερν

Λέστερ – Γουότφορντ

Ντέρμπι Κάουντι – ΚΠΡ