Τα εύσημα στον Σέργουντ ο Βερτόνγκεν

Ευχαριστημένος από τη λειτουργία της Τότεναμ υπό τις οδηγίες του Τιμ Σέργουντ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο αμυντικός της ομάδας, Γιάν Βερτόνγκεν. Τι είπε για τον Αντρέ Βίλας-Μπόας.



Τα εύσημα στον Σέργουντ ο Βερτόνγκεν

Λυπηρή χαρακτήρισε την αποχώρηση του Αντρέ Βίλας-Μπόας από την τεχνική ηγεσία της Τότεναμ ο Γιάν Βερτόνγκεν.

Ο έμπειρος αμυντικός, σημείωσε πως ο Πορτογάλος κόουτς ήταν σε αρκετές περιπτώσεις άτυχος, ενώ στη συνέχεια δήλωσε ευχαριστημένος από το έργο που έχει πλέον δημιουργήσει ο Τιμ Σέργουντ.

«Είναι πάντα λυπηρό όταν πρέπει να αλλάξεις προπονητή. Ο Αντρέ τα πήγε καλά. Ήταν άτυχος σε κάποιες στιγμές. Νομίζω πως ο Τιμ τα πάει πολύ καλά. Αισθάνεται την σύνδεση με τους παίκτες και όλοι είναι χαρούμενοι μαζί του», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κόουτς των Λονδρέζων.