Η Πρέμιερ Λιγκ πάει ΗΠΑ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα βρεθούν το καλοκάιρι Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ώστε να συμμετάσχουν σε διεθνές τουρνουά, στο οποίο θα πάρει μέρος και ο Ολυμπιακός. Ποιες είναι οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες.



Η Πρέμιερ Λιγκ πάει ΗΠΑ

Τρεις εκπροσώπους θα έχει η Πρέμιερ Λιγκ στο τουρνουά Guinness International Champions Cup, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να κλείνουν από μία θέση λίγες ώρες αργότερα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στα φιλικά παιχνίδια που θα διεξαχθούν στις ΗΠΑ θα συμμετάσχουν εκτός των τριών αγγλικών συλλόγων, ο Ολυμπιακός, η Μίλαν, η Ίντερ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ρόμα.

Οι ακριβείς ημερομηνίες των αγώνων δεν έχουν γίνει γνωστές (το τουρνουά θα λάβει χώρα στις 26 Ιουλίου-7 Αυγούστου), καθώς είναι αρκετά νωρίς και οι σύλλογοι δεν δύνανται να γνωρίζουν τι υποχρεώσεις θα έχουν τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού υπάρχει το ενδεχόμενο αρκετοί από αυτοί να παίζουν σε προκριματική φάση για μία από τις δύο διασυλλογικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, Champions League και Europa League.

Πέρυσι στη διοργάνωση συμμετείχαν οι Τσέλσι, Έβερτον, Μίλαν, Ίντερ, Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια και Λος Άντζελες Γκάλαξι, με τη Ρεάλ να κερδίζει την Τσέλσι με 3-1 χάρη σε δύο τέρματα του Κριστιάνο Ρονάλντο και ένα του Μαρσέλο, στα πρώτα παιχνίδια του Ζοσέ Μουρίνιο κατά την επιστροφή του στους «μπλε».