Το «μπαλάκι» στην ΟΥΕΦΑ για το FFP o Μουρίνιο

Καμία πρόθεση να κινηθεί κατά της Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία δεν υπάρχει συμμόρφωση με τους κανόνες του Financial Fair Play, δεν έχει η Τσέλσι σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε πως δεν είναι στο χέρι της ομάδας του η εφαρμογή των κανόνων.



Το «μπαλάκι» στην ΟΥΕΦΑ για το FFP o Μουρίνιο

Μπορεί την Κυριακή ο Ζοσέ Μουρίνιο να «σκιαγράφησε» με δηλώσεις του τη Μάντσεστερ Σίτι για μη τήρηση των κανόνων του Financial Fair Play, ωστόσο με νέες δηλώσεις του τόνισε πως η Τσέλσι δεν μπορεί να κάνει και πολλά για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Όπως ανέφερε ο «Special One», το αν οι «πολίτες» εφαρμόζουν ή όχι το FFP, δεν εξαρτάται από τους «μπλε», αλλά από την UEFA.

«Εάν οι ποδοσφαιρικές αρχές θέλουν να το κάνουν αδύνατο να κοντράρεις τη Σίτι, είναι αδύνατο. Η Τσέλσι δεν βρίσκεται απ' έξω, αυτό που είναι σημαντικό για εμάς, είναι το ''δίκαιο'' Financial Fair Play. Δουλεύουμε, σκεφτόμαστε και πιστεύουμε ότι το Financial Fair Play θα εφαρμοστεί. Επομένως υπάρχουν πράγματα που είναι αδύνατο για εμάς να κάνουμε», σημείωσε σε πρώτο βαθμό ο Πορτογάλος.

Συγκριτικά με το πρώτο του πέρασμα στην Αγγλία, ο Μουρίνιο σχολίασε: «Ήταν ένας ελεύθερος κόσμος. Δεν υπήρχε το FFP. Εάν ο σύλλογός σου ήταν πλούσιος, ο ιδιοκτήτης σου πλούσιος, δεν υπήρχαν κανόνες».