«Μάχη» για τη φανέλα της Γιουνάιτεντ

Σκληρό «πόκερ» για το ποια θα είναι η εταιρία που θα ντύσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2015 και μετά, παίζεται τις τελευταίες μέρες μεταξύ των Nike, Adidas, Warrior και Puma, με «φόντο» ετήσιο συμβόλαιο ύψους 70 εκ. λιρών!



«Μάχη» για τη φανέλα της Γιουνάιτεντ

Μεγάλη «μάχη» για το ποια εταιρία θα καταφέρει να αποσπάσει τα δικαιώματα της φανέλας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη σεζόν 2015-16 και μετά, γίνεται τις τελευταίες μέρες, με τις διαπραγματεύσεις να βρίσκονται στην κορύφωσή τους.

Μία μέρα μετά τη συμφωνία-ρεκόρ μεταξύ των Άρσεναλ και Puma, με τους «κανονιέρηδες» να βάζουν στα ταμεία τους 30 εκ. λίρες για κάθε χρόνο του νέου πενταετούς συμβολαίου τους, ήρθε η σειρά της Γιουνάιτεντ να «κλείσει» τον επόμενο προμηθευτή αθλητικού της υλικού.

Το τρέχον συμβόλαιο των «κόκκινων διαβόλων» με τη Nike ύψους 23,5 λιρών ετησίως «εκπνέει» το 2015, ωστόσο από το περασμένο καλοκαίρι, η αμερικάνικη αθλητική εταιρία έχει χάσει την αποκλειστικότητα των συζητήσεων με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες.

Η Adidas άνοιξε πρώτη τον «χορό» των διαπραγματεύσεων, έχοντας συνάντηση με τον εμπορικό διευθυντή της Γιουνάιτεντ, Ρίτσαρντ Άρνολντ, την περασμένη Δευτέρα. Την Τρίτη ακολούθησε η Warrior, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να υπάρξουν συζητήσεις και με την Puma.

Παρά το γεγονός ότι οι υπόλοιποι ανταγωνιστές έχουν μπει δυναμικά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, η NIKE εμφανίζεται ως το φαβορί για να επιλεγεί και πάλι, ωστόσο αυτή τη φορά το τίμημα θα είναι σχεδόν το τριπλάσιο σε σχέση με το τρέχον.