«Τίποτα δεν σβήνει αυτό που πέτυχα πέρυσι»

Η παρουσία της Σάντερλαντ στην Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή σεζόν αποτελεί επιτυχία του Πάολο Ντι Κάνιο, για την οποία, ο Ιταλός προπονητής ανέφερε ότι: «Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σβήσει αυτό που πέτυχα πέρυσι με τον σύλλογο».   



«Τίποτα δεν σβήνει αυτό που πέτυχα πέρυσι»

Ο Ντι Κάνιο,   απολύθηκε από τη Σάντερλαντ τον περασμένο Σεπτέμβριο, έπειτα από ένα απογοητευτικό σερί αγώνων χωρίς νίκη και με την ομάδα να δείχνει ότι δεν μπορεί με τίποτα να αλλάξει.

Πέρυσι, βέβαια, κατάφερε να αλλάξει άρδην την κατάσταση στην ομάδα και να την οδηγήσει στην επιβίωση στην Πρέμιερ, κάτι για το οποίο, τονίζει πως: «Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σβήσει αυτό που πέτυχα πέρυσι με τη Σάντερλαντ. Εγώ την έσωσα και όσα συνέβησαν φέτος, δεν μπορούν να μου στερήσουν τα εύσημα για την επιτυχία».

Έχοντας κλείσει, πλέον, τέσσερις μήνες μακριά από τους πάγκους, πάντως, ο Πάολο Ντι Κάνιο, δηλώνει πανέτοιμος για την επιστροφή. Όχι, όμως, όπου κι όπου!

«Είμαι έτοιμος να επιστρέψω σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ» είπε χαρακτηριστικά στο «BBC»!