Τυχερός ήταν που έπαιξε ο Ζαχά…
Ο παραγκωνισμός και η χρησιμοποίηση του Γουίλφριντ Ζαχά με τη μορφή αλλαγής στο παιχνίδι της δεύτερης ομάδας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Μίντλεσμπρο, το βράδυ της Δευτέρας, έχει αιτία και ακούει στο όνομα… Ντέιβιντ Μόγιες. Πάλι καλά θα πρέπει να λέει ο νεαρός φορ που αγωνίστηκε!

Ο Σκοτσέζος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από το τελευταίο παράπτωμα του Ζαχά, που καθυστέρησε 45 ολόκληρα λεπτά να πάει στο γήπεδο όπου θα διεξαγόταν η αναμέτρηση με τη «Μπόρο» για το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ U-21.
Μόλις το έμαθε αυτό ο Μόγιες, έδωσε εντολή να μείνει ο παίκτης στον πάγκο και να μην χρησιμοποιηθεί, σε μια μορφή τιμωρίας για την έλλειψη επαγγελματισμού που επέδειξε με την καθυστέρησή του. Ο Ζαχά βρέθηκε στον πάγκο, όμως μπήκε στο ματς στο 55ο λεπτό, έπειτα από απόφαση του προπονητή της δεύτερης ομάδας της Γιουνάιτεντ, Γουόρεν Τζόις.